Handelsbetingelser

Butiksinformation

Aillio Europe Aps, Holger Danskes vej 3A st.tv, 2000 Frederiksberg

CVR: 42083933     Tlf: +45 4416 6688     [email protected]

Kundetyper

Der handles med firmaer og private.

Priser

Alle priser på aillio.dk er opgivet i DKK – når der er valgt dansk sprog – og er inkl. moms.

Betaling

Der kan betales ved MobilePay, ApplePay, SamsungPay, kreditkort som angivet samt bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen for betalingskort.

Beløbet hæves på dit kort, når du godkender betalingen.

Levering

Aillio Europe har shippingaftale med PostNord og den aktuelle leveringstid står til hver en tid ud for hvert produkt i webshoppen.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler på aillio.dk.

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare, eller når du modtager den sidste vare i én ordre der består af flere forskellige varer og som leveres enkeltvis.

Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. brev eller pr. email til [email protected]. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering ved fortrydelse

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens afsendelse til varens levering hos os.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug – f.eks. riste på Bullet R1.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du udnytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder vores leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden dyrere leveringsform, end den billigste form for standardlevering som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget ordren retur og konstateret ordrens tilstand. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Aillio Europe Aps, Holger Danskes vej 3A st.tv, 2000 Frederiksberg

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse efter forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker “uden omdeling” eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret (se særlig garanti på Bullet R1 nederst på siden)

Købelovens mangelregler gælder for varekøb hos aillio.dk.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Aillio Europe Aps, Holger Danskes vej 3A st.tv, 2000 Frederiksberg

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker “uden omdeling” eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

 

Bullet R1 – Brugsbetingelser

 

Ved at købe denne rister bekræfter jeg, at:

  • Jeg forstår, at jeg skal læse vejledningen, før jeg betjener risteren.
  • Jeg forstår, at Bullet R1 kræver regelmæssig rengøring og vedligeholdelse for sikker drift.
  • Jeg forstår, at uagtsomhed / forkert brug af denne rister annullerer 2-års garantien.
  • Jeg forstår, at Bullet R1, ligesom enhver anden rister, muligvis går i stykker og kræver tid til at reparere, og at Aillio ikke holdes ansvarlig for eventuelle økonomiske tab der er opstået under denne nedetid, hvis jeg bruger Bullet R1 kommercielt.
  • Jeg forstår, at der kræves en stationær / bærbar computer for at levere firmwareopdateringer til Bullet R1 via RoasTime-softwaren, og at disse firmwareopdateringer er nødvendige for at opretholde maskinens drift.
  • Jeg forstår, at hvis risteren ikke fungerer korrekt, kræver fejlfinding af Bullet R1 en stationær / bærbar computer tilsluttet internettet som desuden kører den nyeste version af RoasTime-softwaren.
  • Jeg forstår, at denne maskine kan starte en brand hvis den bruges forkert.

 

 

Bullet R1 – Garantibetingelser

 

Begrænset garanti (kan ikke overdrages)

Aillio Europe garanterer at produktet er fri for defekter i materiale og udførelse i en periode på to (2) år fra den dag den sendes. Hvis produktet fejler inden for garantiperioden vil Aillio Europe efter vores skøn enten sende reservedele til udskiftning eller udskifte produktet uden omkostninger for den oprindelige køber. I tilfælde af at den oprindelige køber anmoder Aillio Europe om at reparere enheden, er køberen ansvarlig for forsendelsesgebyret til servicecenteret. Hvis de to års garanti er udløbet kan Aillio Europe reparere enheder til en rimelig pris afhængigt af fejlen.

Ansvarsafgrænsning

I tilfælde af funktionsfejl vil købers eneste mulighed være reparation eller udskiftning som beskrevet i de foregående afsnit. Aillio Europe kan ikke holdes ansvarlig over for nogen part for skader, der skyldes fejl på dette produkt. Skader inkluderer, men er ikke begrænset til følgende: Tabt fortjeneste, tabte besparelser og eller følgeskader der opstår som følge af brugen eller manglende mulighed for at bruge dette produkt. Under ingen omstændigheder hæfter Aillio Europe for mere end købsprisen for ikke at overstige den aktuelle detailpris på produktet. Ved at bruge produktet accepterer brugeren alle disse vilkår.

Hvad der ikke er omfattet

Denne garanti dækker fabrikationsfejl, der blev opdaget under brug af dette produkt som anbefalet af Aillio Europe. Denne garanti dækker ikke tab eller tyveri, og dækker heller ikke skader forårsaget af misbrug, uautoriseret ændring, lyn eller naturkatastrofer. Skader forårsaget af en af ​​ovenstående omstændigheder kan resultere i et reparationsgebyr uden garanti.

Sådan opnås service i henhold til denne garanti

Kontakt Aillio Europe via [email protected] eller gennem vores online kontaktformular. Bevis for oprindeligt ejerskab kan kræves i form af en købskvittering.